2012. november 15., csütörtök

Megjelenések-Könyvmolyképző

  Az előző bejegyzésben írtam már a dedikálható könyvek megjelenéséről. De persze más könyvek is meg fognak jelenni az idén a Könyvmolyképző Kiadó-nál. A legtöbbjük remélem még ebben az évben, de van a amelyiket csak jövőre tarthatjuk kezünkben. FIGYELEM! Az időpontok változhatnak és ezt javítani fogom!

 Bree Despain | The Savage Grace-Farkashalál
 Adatok:
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789632456874
Várható megjelenés: 2012.11.30.
 Tartalom:
Egy gyötrődő lélek. Egy lehetetlennek tűnő választás. És egy végső összecsapás.
Miközben Grace Divine a benne egyre jobban elhatalmasodó vérfarkasátokkal küzd, végre megtalálja a bátyját – de csaknem minden mást elveszít közben.
Szerelme, Daniel nem képes visszaalakulni emberré, Sirhan halála is közeleg, így Grace-nek egyre kevesebb ideje van, hogy megállítsa Caleb Kalbit és démoncsapatát. Ha elbukik, családja és szülővárosa is elvész. Minden rajta áll.
 A Dark Divine trilógia utolsó része választ ad arra, hová is vezet Daniel és Grace szerelmi története.

 Sarwat Chadda | Éjistennő
 Adatok:
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789632456492
Várható megjelenés: 2012.11.15.
NOVEMBER 30.
 Tartalom:
Szinte még magához sem tért legjobb barátja, Kay halálából, ám Billire máris újabb feladat vár: a templomosoknak vérfarkasok ügyében kérik segítségét. De ilyen vérfarkasokkal Billinek még nem akadt dolga.
Úgy nevezik magukat: polenyicá-k, azaz férfiölők. Kelet-Európa ezen ősi harcosnőit évszázadok óta halottnak vélték. Azonban előmerészkedtek, és most a tavasz gyermekére vadásznak, egy olyan nagy hatalmú orákulumra, aki elindíthatja a Hármastelet, vagyis az emberiség teljes pusztulását okozhatja.
Hogy kiszabadítsa a tavasz gyermekét, és megmentse a világot, Billinek el kell nyernie egy fiatal orosz katona, Ivan Romanov bizalmát, aki senkiben sem bízik, pláne nem a lányban.
 A folklór és a mítosz rémisztő valósággá válik ebben a lélegzetelállító kalandban, amelynek története az időből lassan kifutó világról szól. És Billi SanGrealról, mert egyedül ő mentheti meg.

 Stephanie Perkins | Anna és a francia csók
 Adatok:
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789632457130
Várható megjelenés: 2012.11.14.
 Tartalom:
Anna nagy várakozással tekint végzős évének kezdete elé atlantai középiskolájában, ahol van egy remek munkája, egy hűséges legjobb barátnője, és egy alakulófélben levő, ígéretesnek tűnő kapcsolata. Így aztán eléggé elkeseredik amiatt, hogy Párizsba kell költöznie egy bentlakásos iskolába – egészen addig, amíg ott nem találkozik Étienne St. Clairrel, aki okos, sármos, gyönyörű, szóval tökéletes... lenne, ha nem volna foglalt.
 De a Fények Városában a vágyak valahogy mindig utat törnek maguknak. Vajon a szerelmes „majdnem”-ek éve a hőn óhajtott francia csókkal ér véget? Stephanie Perkins a romantikus feszültséget mindvégig sistergőn, a vonzalmat pedig magas hőfokon tartja debütáló regényében, amely garantáltan megbizserget minket a fejünk búbjától a lábujjainkig és megolvasztja a szívünket.
Gail Carriger | Changeless:Változatlan
  Adatok:
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó       Kft.
ISBN: 9789632455174
Várható megjelenés: 2012.11.21
NOVENBER VÉGE, DECEMBER ELEJE
 Tartalom:
Alexia Maccon, Woolsey grófnéja egy kora esti órán arra ébred, hogy férje, akinek, mint minden rendes 
farkasembernek, illedelmesen aludnia kellene, teli torokból ordít mellette. Később el is tűnik, magára hagyva Alexiát, akinek így egyedül kell megbirkóznia egy egész természetfeletti regimenttel, akik már ott várják lakása küszöbén; az űzött szellemek seregével, és Viktória királynő haragjával.
 Ám Alexia fel van fegyverezve: van egy legújabb divat szerint készült napernyője, és harapós modora. Még amikor nyomozása Skóciába, a rusnya mellények honába sodorja, és egy egész farkas falkával kerül szembe, akkor is helytáll. Erre pedig csak egy lélektelen képes ...
 Arra is marad ideje, hogy megkeresse elkóborolt férjét – ha akarja.

 Kelley Armstrong | The Reckoning:A Leszámolás

 Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789632456577
Várható megjelenés: 2012.11.21.
DECEMBER 10.
 Tartalom:

Kelley Armstrong nagy sikerű Sötét erő trilógiájának hihetetlenül izgalmas befejezése.

A tizenöt éves Chloé Saunders hétköznapi életet szeretne élni. Nem adatik meg neki. Chloé ugyanis genetikai módosítás áldozata, olyan nekromanta, aki akarata ellenére képes felébreszteni a holtakat. Chloé, és hasonszőrű, különleges „tehetséggel” megáldott (vagy inkább elátkozott?) társai az életüket mentik a pokoli szervezettől, amelyik létrehozta őket.

És, ha mindez nem elég, Chloé gyengéd érzései a testvérpár - Simon, a kedves varázsló, és bátyja, Derek, az annyira nem kedves vérfarkas - iránt összezavarják a fejét. Ráadásul az a szörnyű gyanúja, hogy szíve mindinkább a vérfarkas felé hajlik…
Kétségtelenül nem hétköznapi történet!

Lisa Jane Smith | Stefan naplója 3-Sóvárgás
 Adatok:
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789632457338
Várható megjelenés: 2012.10.28 CSAK JÖVŐRE
 Tartalom:
Miután New Orleansben elárulja az öccsét, Damont, Stefan Manhattanben kezd új életet. Megfogadja, hogy soha többé nem fog egyetlen halandónak sem ártani; az utcákat járja, próbál felszívódni a város forgatagában. És amikor már kezdi elhinni, hogy maga mögött hagyta a múltját, rá kell döbbennie, hogy a testvére elöl sosem menekülhet.
Damonnak nagy tervei vannak a Salvatore-testvérekkel – akár tetszik ez Stefannak, akár nem! S ha a terv megvalósul, egész New York hever majd a lábaik előtt. Amikor tetteik az újságok címlapjára kerülnek, rájuk talál egy régi ellenség, akit csak a bosszúvágy éltet.
E történet felfedi a népszerű televíziós sorozat titkát. Mi is történt valójában Stefan, Damon és Katherine között? Hogyan alakult ki a Vámpírnaplók hősei közti szerelmi háromszög? Tarts velük a sötétlő múltba!

Lisa Jane Smith | Vámpírnaplók 8. – A vadászok 1. rész
 Adatok:
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
ISBN: 9789639492837
Várható megjelenés: 2012.10.31
DECEMBER 10.
 Tartalom:
Kísért a múlt…
Elena Gilbert és barátai megmentették Fell’s Churchöt az elpusztítására törő ördögi szellemektől, a város felszabadítása azonban nagy árat követelt: Damon Salvatore életét.
Damon halála mindent megváltoztat. A vámpírtestvérek, Damon és öccse, Stefan sokáig ádáz küzdelmet vívtak Elena szerelméért. Most, hogy Damon halott, Stefan és Elena végre egymáséi lehetnek. De miért álmodik Elena mégis folyton Damonról?
Miközben  Damon iránti érzelmei egyre mélyülnek, Fell’s Churchben újabb sötét erő ébred. Elena megjárta már a poklok poklát, de ez a démon semmihez sem fogható, amivel eddig szembesült. A gonosz egyetlen célja, hogy megölje őt és minden szerettét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése