2012. december 13., csütörtök

Bree DeSpain | Fekete bárány

 Ahogy rátaláltam: A másodikat megint sikerült előbb olvasnom...
 Tartalom: 
 Tékozló fiú
 Veszélyes szerelem
 Halálos titok
 Grace Divine - a helyi lelkész lánya - mindig is tudta, hogy valami rettenetes történt azon az éjszakán, mikor Daniel Kalbi eltűnt, bátyja, Jude pedig halottsápadtan.
 Most, hogy Daniel visszajött, Grace-nek választania kell iránta érzett növekvő vonzalma és bátyjához való hűsége között.
 Ahogy Grace közelebb kerül Danielhez, megtudja az igazságot arról a rejtélyes éjszakáról és arról, hogyan mentse meg szeretteit, ám ezért talán legféltettebb kincsével kell fizetnie: a lelki üdvével.
 Vélemény: Az eleje sokat ígér, de nem ismeri azt a mondást, hogy Az ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó. Grace egy nagyon idegesítő főhős kivéve a vége felé. Méghozzá nemcsak idegesítő, még a legjobb és egyetlen barátját folyton a halott cocker spánieljéhez hasonlítja...  És így tekintsek rá úgy, mint  a helyi lelkész lányára! Teljesen életszerűtlen a bátyjával együtt. Most komolyan?! Jószívű, kedves, jóképű, mindig segítőkész és mindent elmondhatsz neki, mert mindig olyan megértő... Spoilerveszély! És a végére persze kiderül, hogy ő ölte meg a húga kiskutyáját ő marcangolta szét a halálra fagyott néni holttestét és ő rabolta el a saját kisöccsét és ő volt az, aki megölte a húga osztálytársát... Spoilerveszély vége! Mi sem lehetségesebb? Egyetlen reményem, Daniel, is teljesen idegesítő lett azzal, hogy soha semmit nem mond el. És így vár rendes kapcsolatot! Őszintén szólva Bill és Charity voltak a kedvenceim,de Grace-t is kedveltem, amikor nem volt idegesítő. Viszont nem volt borzalmas, mert voltak benne tényleg jó részek, mint például a futás az erdőben. Újra el fogom olvasni a második részt és tutira megveszem a harmadikat, mert a végén annyira izgultam, ahogy April szokott... A gondjaim fennt olvashatók, de most amiért annyit kap amennyit: izgalmas sztori, ami rejtélyes is és soha nem tudod mi fog történni. Minden korosztálynak csak ajánlani tudom!
 Szavazat: 5/4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése